top of page

En håndsrekning!


Kjære Lille Lotus Yogiser!Mars er her, og da er det snart vår, sant!! Dagene har blitt lysere og vi har masse å se frem imot. På LLY har vi oppstart av nye kurs og fortsetter med den populære gratis prøve-uka.


Den 18. Mars holder Silje Hvilende Yoga. Og 26. Mars blir det Donasjon-workshop til inntekt for LLY. Begge disse finner du i bookingkalenderen.Vi starter også opp med nye kurs i Barselyoga, Gravidyoga, Senioryoga og Chakra!Allikevel må jeg fortelle dere at det er ordentlig hardt vær for Lille Lotus nå.


I dette innlegget vil jeg gjerne be om en hjelpende hånd for å få LLY over ei skikkelig vanskelig kneik.
Vi er rett og slett ikke mange nok medlemmer til å betale for husleie og lærer-utgifter enda. Men når nytt lokale kommer på plass, så går det endelig rundt. Frem til det, er det en litt humpete reise. Og derfor rekker jeg ut en hånd til dere her.


Under ser du flere alternative måter du kan støtte LLY på.


Og ellers så setter jeg så utrolig pris på alle dere som kommer til oss og som hjelper til med å lage et så fantastisk miljø! Takk for at dere gjør Lille Lotus til det det er.

Klem, Yvonne
Her er noen måter du kan hjelpe til påHjelp LLY ved å donere på Patreon. Du kan bli med på Donasjons-workshop, eller doner og få tilgang til yogavideoer.


SALG i butikken 15% salg på de fleste varene! Sjekk prisene på hjemmesiden. 
Utleie av lokale Lokalet i Sundgata kan leies i helger frem til 30.04 og Lokalet i Wergelands gata kan leies fra og med 06. Mai.
Vårens kurs på LLY Sjekk ut oppstart av nye kurs i Barselyoga, Gravidyoga, Senioryoga og Chakra! 

Nye medlemmer

Om vi kan få så lite som 5 nye medlemmer i Mars, så vil det hjelpe enormt!! Hjelp gjerne med å invitere noen du tror kan like yoga til gratis prøve-uke!
207 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page