top of page

lør. 10. sep.

|

Eidsvoll

Yogadag for kvinner

Denne dagen vil vi jobbe med yogaøvelser og utfordringer i hverdagen som spesielt kvinner møter på i forskjellige faser av livet. Det vil være fokus på både den fysiske kroppen, sinnet, det mentale, det spirituelle og kroppens energi.

Yogadag for kvinner
Yogadag for kvinner

Tid og sted

10. sep. 2022, 10:00 – 16:30 CEST

Eidsvoll, Sundgata 17, 2080 Sundet, Norge

Gjester

Om arrangementet

Vi vil jobbe med yogaøvelser og utfordringer i hverdagen som spesielt kvinner møter på i forskjellige faser av livet. Det vil være fokus på både den fysiske kroppen, sinnet, det mentale, det spirituelle og kroppens energi.

På kurset vil du ta del i teori og praksis skreddersydd kvinners behov. Vi vil se på hvordan vi gjennom yoga kan balansere og optimalisere de fysiske, mentale og følelsesmessige aspektene ved å være kvinne i vår unike kropp på forskjellige stadier i livet. Lær teknikker for å gi deg selv energi og nærende pleie og hvile.

Korona

Vi gir alle penger igjen om kurset blir avlyst pga korona-viruset. Vi vil gjøre det vi kan med tanke på renhold og følge bransjestandard for yogaskoler.

Program:

10.00 - 12.00 Klassisk Yoga for Kvinner med Silje

12.00 - 13.00 Lunsjpause

13.00 - 13.30 Dybdeavspenningen Yoga Nidra med Silje

13.30 - 14.30 Foredrag om hvile med Siw

14.30 - 14.45 Tepause

14.45 - 16.30 Hvilende Yoga med Siw

Lunsj:

Inkludert i kurset er vegetarisk lunsj og te. Du får også et kurshefte med info fra dagen og forslag til øvelser du kan gjøre hjemme.

Yoga og det hellige feminine

Klassisk Yoga kan i tillegg til fysiske øvelser, pust og avspenning by på teknikker som ser på det åndelige aspektet ved å være kvinne. Vi bruker vår oppmerksomhet og mantra for å komme i kontakt med, utvide og frigjøre Shakti (den indre feminine kraften).

Verdien av hvile, foredrag med Siw

Boken ”HVILE- alt vi vinner ved å la være” ser på hvordan det å roe ned på innsiden, påvirker verden på utsiden. Forfatteren inviterer oss med inn i boken og ser på hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske. Og kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente? I en veksling mellom teori og noen praktiske øvelser vil vi utforske paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en særdeles positiv effekt både på personlig nivå og i den verden vi lever i sammen.

Hvilende Yoga med Siw:

I denne klassen setter vi den dype hvilen ut i praksis. Vi inspireres av restorativ yoga, der poenget er å la den enkelte kjenne at hele kroppen er støttet opp slik at vedkommende tør å slappe av og gi seg fullstendig hen til avslapningen. Her brukes noe utstyr som puter, klosser og pledd for å tilrettelegge for denne opplevelsen. Klassen er åpen for alle og ingen forkunnskaper er nødvendig.

Billetter

  • Yogadag for kvinner

    Lørdag 10. September 2022

    kr 1 390,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page