top of page

lør. 22. okt.

|

Eidsvoll

Yoga + Mindfulness

Unn deg egentid og påfyll av tilstedeværelse! Velkommen til en deilig og eksklusiv Yoga og Meditasjonshelg på Lille Lotus yoga sentralt på Eidsvoll, med kun 15 plasser.

Yoga + Mindfulness
Yoga + Mindfulness

Tid og sted

22. okt. 2022, 11:00 – 23. okt. 2022, 19:00

Eidsvoll, Sundgata 17, 2080 Sundet, Norge

Om arrangementet

Velkommen til en deilig og eksklusiv Yoga og Meditasjonshelg på Lille Lotus yoga sentralt på Eidsvoll, med kun 15 plasser.

Dette miniretreatet på to hele dager er for alle nivåer, og vil gi deg en god innføring i mindfullness og meditasjon fra et yogaperspektiv, i både praksis og teori, samt hvordan man kan implementer dette i en hektisk hverdag.

Margit Selsjord er en erfaren yoga- og meditasjonslærer som har holdt flere retreats, og brenner for å lære bort disse effektive og nyttige teknikkene i yoga og meditasjon som gir bedre livskvalitet og overskudd.

Det vil være perioder med tid til stillhet og refleksjon i løpet av helgen.

Margit er også en lidenskapelig plantebasert matentusiast og vil servere deilig og mettende lunsj og snacks begge dagene.

Inkludert i Yogahelgen er en goodiebag med øyemaske, håndlaget notatbok, bærenett og røkelse. Begge dagene får du vegansk lunsj, snacks og te, to yogatimer per dag, samt et hefte og audiofiler med meditajsonsteknikker.

Timeplan


 • 7 timer

  Program Lørdag


 • 6 timer 45 minutter

  Program Søndag

Billetter

 • Yoga + Meditasjon

  kr 2 850,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page