top of page

lør. 18. nov.

|

Eidsvoll

Y o g a + K a k a o

Velkommen til en unik og transformerende opplevelse 🌟 Lørdag den 18. november kl. 18.00 -21.00

  Y o g a  +  K a k a o
  Y o g a  +  K a k a o

Tid og sted

18. nov. 2023, 18:00 – 21:00

Eidsvoll, Wergelands gate 2, 2080 Sundet, Norge

Om arrangementet

🌟 Y o g a  +  K a k a o 🌟

Velkommen til en unik og transformerende opplevelse lørdag den 18. november fra kl. 18-21. 

Vårt koselige, lille yogastudio har en hyggelig og inkluderende atmosfære, som er perfekt for en kveld med dyp forbindelse til både kropp og sinn.

Dette spesielle eventet er en sammensmeltning av to kraftfulle praksiser: Kundaliniyoga og kakaoseremoni. Det tilbyr deg en sjelden mulighet til å dykke dypt inn i deg selv gjennom oppmerksomhet, mindfulness, pust og fysisk aktivitet, samtidig som du oppdager gleden og helbredelsen som ligger i hjerteåpning.

Ellinor starter kvelden med en time fylt med kundaliniyoga, embodiment øvelser og pusteøvelser. Her vil du få muligheten til å komme ned i kroppen din, finne trygghet, tilstedeværelse og empowerment. Gjennom styrkende og transformative sekvenser vil ditt unike jeg få plass til å ekspandere, og vi vil jobbe med å åpne opp for opplevelsen av indre vitalitet og livskraft.

Etter en liten pause går vi sømløst til den hjerteåpnende kakaoseremonien, ledet av Miriam. Hun inviterer deg til å utforske den dypt healende effekten av kakao og roser.

Dette er en tid for selvpleie, spirituell utforskning og en mulighet til å bli en del av et magisk fellesskap. Gjennom seremonien får du utforske din egen indre visdom og oppnå en følelse av indre ro og vitalitet, alt i et kjærlig og trygt rom.

Denne kvelden gir deg en mulighet til å ta pause, puste og virkelig fokusere på din egen velvære og indre vekst. Det er en invitasjon til å skape plass til deg selv i hverdagen, til å lade batteriene og få ny inspirasjon.

Så uansett om du allerede er kjent med yoga, kakaoseremonier eller om dette er din første gang, så er du hjertelig velkommen akkurat som du er. La denne hjerte åpnende reisen være en gave til deg selv og en mulighet til å styrke forbindelsen med andre og deg selv.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig opplevelse ❤️

Hjertelig velkommen!

Lærere: 

Ellinor + Miriam

Sted: 

Lille Lotus Yoga, Wergelandsgate 2. 2080 Eidsvoll (Sundet)

Når:

Lørdag 18. November, kl. 18.00- 21.00

Pris: 

490,-

Påmelding:

Din plass er reservert når du har betalt for eventet: Kjøp billett her

(Eventet må ha minimum 5 påmeldte for å kjøre. Event-avgiften refunderes umiddelbart om det blir avlyst)

Dele dette arrangementet

bottom of page