top of page

søn. 15. jan.

|

Eidsvoll

Roll + Release -Med Yogalærer, Fysioterapeut og Dansepedagog Magnhild Krog (1)

Dette er en skikkelig treat til deg selv! I denne Workshopen vil vi bruke god tid på elementer fra Restorativ Yoga og Yin Yoga, i tillegg til til å lære massasje-teknikker med små baller som gir strekk og massasje til bindevevet rundt muskulaturen vår.

Roll + Release -Med Yogalærer, Fysioterapeut og Dansepedagog Magnhild Krog (1)
Roll + Release -Med Yogalærer, Fysioterapeut og Dansepedagog Magnhild Krog (1)

Tid og sted

15. jan. 2023, 12:30 – 14:30

Eidsvoll, Sundgata 17, 2080 Sundet, Norge

Om arrangementet

Dette er en skikkelig treat til deg selv!

Vi bruker god tid til å lære massasje-teknikker med små baller som gir strekk og massasje til fascia/bindevevet rundt muskulaturen vår. I tillegg til å bruke massasje-teknikker skal vi også bruke elementer fra Yin yoga og Restorativ yoga som vil si at vi skal bruke god tid på noen gode strekker og hvilestillinger.

Timen vil inneholde god tid til å kjenne etter og å lytte til kroppen.  Dette er timen for deg som trenger litt egenomsorg og i tillegg ønsker å få løsnet litt godt opp i kroppen.

 Yogalærer 

Magnhild Krog

Magnhild er utdannet danser og dansepedagog, fysioterapeut med videreutdanning i barne-fysioterapi og psykomotorisk fysioterapi. I tillegg har hun bred erfaring innenfor yoga både personlig og gjennom kurs og utdanninger.  Hun har mye anatomisk kunnskap om kroppen, men er også opptatt hvordan kroppene våre er bærere av livet vi vi har levd og at pusten vår er en inngang til vår indre verden.  Derfor får du god tid i Magnhild sine timer til å lytte inn til kroppen underveis og kjenne etter. 

Billetter

  • Roll + Release

    kr 450,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page