top of page

lør. 20. aug.

|

Eidsvoll

Klassisk Yoga med Mantra -Lyder i stillhet

Velkommen til en workshop der vi du får en introduksjon til bruken av mantra. Det er hovedvekt på praksis der vi bruker mantraer både i de fysiske stillingene, til pust, yoga nidra, meditasjon og som en egen praksis: mantra resitasjon. Passer både deg som er ny til yoga og deg med mer yogaerfaring.

Klassisk Yoga med Mantra -Lyder i stillhet
Klassisk Yoga med Mantra -Lyder i stillhet

Tid og sted

20. aug. 2022, 10:00 – 13:00

Eidsvoll, Sundgata 17, 2080 Sundet, Norge

Gjester

Om arrangementet

Mantra -lyder i stillhet Velkommen til en formiddag med klassisk yoga der vi praktiserer fysiske stillinger, pust, avspenning og meditasjon -alle med bruk av mantraer. Vi vil også gå inn på mantra som en egen praksis gjennom mantra resitasjon. mantra  

Manas betyr sinn og trayoti betyr å frigjøre, så mantra kan oversettes som å frigjøre sinnet. Mantraer er lydvibrasjoner med bestemte virkninger på kropp, sinn og sjel.

 Trenger jeg noen forkunnskaper? 

Dette kurset er åpent for alle med en interesse for å bruke lyd i sin yogapraksis og du trenger ingen forkunnskaper. Det er en fordel å ha noe kjennskap til yoga fra før da vi bruker mantra i noen fysiske stillinger, men du kan alltids lære øvelsene denne dagen eller velge å ta en pause fra den fysiske yogaen å bare lytte til mantraene.

 Lyd for å finne stillhet 

Yogiene har til alle tider vært interessert i alt som påvirker kropp og sinn og inkludert i dette er lyd. Dette finner du igjen også andre steder; helt nært har vi samene med sin joik og tromme og du finner elementer av dette på alle kontinenter -hos alle urfolk. 

 Dagens innhold 10.00 - 13.00: 

  • Introduksjon av mantra -praksis og teori
  • Klassisk yoga med mantra
  • Pause
  • Dybdeavspenningen yoga nidra & mantra meditasjon

 Investering 

Dagen koster 670,- kroner og inkluderer et eget kurshefte og te i pausen. 

Billetter

  • Mantra -Lyder i stillhet

    kr 670,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page