top of page

lør. 26. nov.

|

Eidsvoll

Klassisk Yoga med Mantra -

Velkommen til en formiddag med klassisk yoga der vi praktiserer fysiske stillinger, pust, avspenning og meditasjon -alle med bruk av mantraer. Vi vil også gå inn på mantra som en egen praksis gjennom mantra resitasjon.

Klassisk Yoga med Mantra -
Klassisk Yoga med Mantra -

Tid og sted

26. nov. 2022, 10:00 – 13:00

Eidsvoll, Sundgata 17, 2080 Sundet, Norway

Gjester

Om arrangementet

Velkommen til en formiddag med klassisk yoga der vi praktiserer fysiske stillinger, pust, avspenning og meditasjon -alle med bruk av mantraer.  Vi vil også gå inn på mantra som en egen praksis gjennom mantra resitasjon.Ordet mantra

Manas betyr sinn og trayoti betyr å frigjøre, så mantra kan oversettes som å frigjøre sinnet. Mantraer er lydvibrasjoner med bestemte virkninger på kropp, sinn og sjel.

Trenger jeg noen forkunnskaper?

Dette kurset er åpent for alle med en interesse for å bruke lyd i sin yogapraksis og du trenger ingen forkunnskaper. Det er en fordel å ha noe kjennskap til yoga fra før da vi bruker mantra i noen fysiske stillinger, men du kan alltids lære øvelsene denne dagen eller velge å ta en pause fra den fysiske yogaen å bare lytte til mantraene.

Lyd for å finne stillhet

Yogiene har til alle tider vært interessert i alt som påvirker kropp og sinn og inkludert i dette er lyd. Dette finner du igjen også andre steder; helt nært har vi samene med sin joik og tromme og du finner elementer av dette på alle kontinenter -hos alle urfolk. Vi tar i bruk ting som mala, syngebolle og koshi-klokke som lager helt bestemte lydvibrasjoner for å fremme hvile og tilstedeværelse. 

Dagens innhold 10.00 - 13.00:
 • Introduksjon av mantra -praksis og teori
 • Klassisk yoga med mantra
 • Pause
 • Dybdeavspenningen yoga nidra & mantra meditasjon
Investering

Dagen koster 650,- kroner og inkluderer et eget kurshefte og te i pausen.

Billetter

 • Klassisk yoga med Mantra

  Lørdag 26. November kl. 10.00- 13.00

  kr 650,00
  +Tjenestegebyr på kr 16,25
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page