top of page

lør. 25. nov.

|

Eidsvoll

Familie Yoga

Er du klar for en magisk opplevelse sammen med barna? Da er Familieyoga perfekt anledning! Bli med oss på en morsom og avslappende stund hvor dere kan utforske yogaens fantastiske verden sammen.

Familie Yoga
Familie Yoga

Tid og sted

25. nov. 2023, 11:00 – 12:00

Eidsvoll, Wergelands gate 2, 2080 Sundet, Norge

Om arrangementet

🌟 Magisk Familie Yoga Event - Kom og del yogaeventyret med dine barn! 🌟

Vi har satt opp dette herlige eventet 2 helger. Se datoer under. Kun 6 betalende voksne per event, så sikre deg plass om du vil ha med poden på yoga! Man betaler for den voksne og kan ta med seg 1 barn. Ønsker man å ta med flere, ta kontakt. Det koster da 50,- ekstra per barn. 

Dato: Lørdag 25. november Tid: 11.00-12.00 og Søndag 17. Desember kl. 11.00- 12.00

Sted: Lille Lotus Yoga, Wergelandsgata 2. 2080 Eidsvoll, Sundet

Pris:   290,- per gang

Påmelding: Trykk her

Er du klar for en magisk opplevelse sammen med barna? Da er Familieyoga perfekt anledning! Bli med oss på en morsom og avslappende stund hvor dere kan utforske yogaens fantastiske verden sammen. Vi har satt opp et event Lørdag 25. November og et Søndag 17. Desember. 

Hva kan du forvente:

Magisk Yogaeventyr: Gro, vår erfarne barneyogalærer vil lede dere gjennom en eventyrlig yogatime som passer for  barn i alderen 4-8 år sammen med voksne. Det blir en reise full av moro, læring, og dyp forbindelse.

Samlingsstund: Dette er en flott anledning til å styrke båndene mellom deg og barnet ditt. Vi oppfordrer til samarbeid og kommunikasjon gjennom morsomme yogaleker og øvelser.

Det er ingen krav til tidligere erfaring med yoga, bare en åpenhet for å utforske sammen. Ha på dere komfortable klær og ta med en åpen holdning!

Plassene er begrenset, så sørg for å reservere din plass i god tid. 

Vi gleder oss til å dele denne magiske stunden med deg og din familie. 

For påmelding av flere barn enn ett, eller andre spørsmål, ta kontakt på post@lillelotusyoga.no

Namaste 🙏

Dele dette arrangementet

bottom of page