top of page

søn. 04. des.

|

Eidsvoll

D R Ø M M E H V I L E ♡

Skjem deg selv bort med en pause, hvor du kan slippe stresset, og virkelig finne dyp hvile. Hvil ned på yogamatter med puter og tepper. Lukk øynene og kjenn pustens rytme. Trekk inn duften av kamille og lavendel, og kjenn skuldrene synke ned.

D R Ø M M E H V I L E   ♡
D R Ø M M E H V I L E   ♡

Tid og sted

04. des. 2022, 12:30 – 14:30

Eidsvoll, Sundgata 17, 2080 Sundet, Norge

Om arrangementet

D R Ø M M E H V I L E   ♡  P R O G R A M

Skjem deg selv bort med en pause, hvor du kan slippe stresset, og virkelig finne dyp hvile.

Hvil ned på yogamatter med puter og tepper. Lukk øynene og kjenn pustens rytme. Trekk inn duften av kamille og lavendel, og kjenn skuldrene synke ned. 

Elisabeth guider deg gjennom myke strekker, en meditativ pust og hvilende yogaøvelser. Vi masserer så våres skuldre og nakke med en herlig olje med lavendel og rosmarin, og lander i yoga nidra.

Nidra betyr søvn; en guidet avspenning for dyp hvile hvor du svever mellom et våkent og hvilende sinn. Yoga Nidra gir en fordypet hvile, og kun 20 minutter gir lik hvil som hele tre timers søvn. Nidra fornyer ditt kognitive sinn, gir deg økt energi og klarhet, samt redusere stress i kroppen. Under denne Drømmehvilen vil du guides inn gjennom en kroppscanning, inn i de energetiske lag og inn i ditt Hjerte Chakra.

Etter din dype hvile serveres hjemmelaget raw sjokolade og Voya-te på yogamatta. Vi spiser sjokoladen med mindfulness, hver bit nytes, utforskes og vekker de subtile sensasjoner.

Velkommen til Drømmehvile

Yogalærer

Elisabeth Sørum, driver av Mynte Yoga i Sandefjord har flere års erfaring med Ashtanga yoga, vinyasa yoga og yin yoga. Hun praktiserer pranayama som en del av sin yoga og har sitt hjerte for pust, og hvile for nervesystemet. Hun jobber også som kostholdsveileder og inspirere deg til en sunnere forhold til kropp og mat gjennom mindful eating på dette eventet.

Billetter

  • D R Ø M M E H V I L E ♡

    kr 570,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page