top of page

CHAKRA Kurs

Pris

Varighet

2080

8 uker

Om kurset

Velkommen på et 8 ukers CHAKRA KURS med Corrinne. En kjempefin mulighet til å spice opp praksisen din litt og å gå litt mer i dybden. 


I dette spennende kurset vil du få en introduksjon til de 7 chakraene, eller energi-punktene vi har i kroppen vår. Hver klasse vil inneholde en flyt-sekvens, meditasjon og et mantra. Hver chakra har et eget fokus med ulike kroppsdeler, posisjoner, pusteteknikker, meditasjoner og mantra. Den siste klassen kombinerer de 7 chakraene. 


Du vil få en materiell til å jobbe på egenhånd med å gå i dybden på hvilke av dine Chakraer som trenger oppmerksomhet og kanskje vil du oppleve å finne en mulighet for selvutvikling og balanse i deg selv med dette. 


Corrinne vil tilrettelegge og guide for det nivået du er på. 
Pris: 2080,-

Tid: Tirsdager kl. 19.45- 20.45

Dato: 11.April - 30.mai


Medlemmer på Lille Lotus Yoga får 10% avslag på kursavgiften.  Er du medlem og ønsker dette, ta kontakt på post@lillelotusyoga.no og motta en kode du taster inn når du kjøper kurset.


PS. Forbehold om nok påmeldte

Yogalærer

Corrinne Kennedy

Corrinne er en erfaren yogalærer med lang fartstid i bransjen. Hun er antageligvis et kjent navn for de fleste som har vært innom yoga på øvre Romerike og har en karismatisk undervisnings-stil i-krydret litt irsk-norske uttrykk her og der. Hun stiller gjerne opp til yogaklassen i Cowboy boots og er en herlig karakter med masse humor og varme. Når hun ikke underviser yoga, finner du henne muligens syngende på en scene et sted.

Med en bred yoga-utdanning og lang erfaring er Corrinne en trygg å stødig lærer å gå til.

Corrinne Kennedy
bottom of page